FC Vaslui şi FC Timişoara au terminat la egalitate, scor 1-1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

FC Vaslui a remizat, azi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu FC Timişoara într-un meci foarte important pentru titlul de campioană.

Scorul a fost deschis printr-un autogol al căpitanului de echipă al timişorenilor, Dan Alexa, în minutul 65, iar egalarea a fost adusă de golul marcat de Dorin Goga, după un contratac ucigător, în minutul 73.

Marian Iancu, preşedintele CA al FC Timişoara, s-a declarat mulţumit de rezultat. „Noi suntem pe mâna noastră. Trebuie să luăm cele trei puncte cu Urziceni. Trebuie să tratăm foarte serios acel meci pentru că se pot întâmpla surprize. Apoi vom merge pe mâna noastră la Galaţi. În această seară, pot să spun că ne-am asigurat locul trei, dar trebuie să câştigăm luni cu Urziceni. În acest moment, cel mai aproape de titlu este Oţelul. În mare, în afară de cei 10 la sută pe care le-a dat gazdelor, nu putem comenta foarte mult prestaţia lui Deaconu. Nica a greşit în defavoarea noastră. Este unul dintre cei mai slabi arbitri asistenţi. Au fost câteva lucruri hilare”, a declarat Marian Iancu la sport.ro.

Cel puţin până la terminarea meciului Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova, FC Timişoara este pe primul loc al clasamentului, cu 60 de puncte, în timp ce FC Vaslui ocupă poziţia a treia, cu 58 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel