FC Vaslui pierde şansa la titlu în minutul 93, când a fost egalată de Astra, scor 1-1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fotbal
fotbal

FC Vaslui a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu Astra Ploieşti şi mai are şanse extrem de mici să mai cucerească titlul de campioană.

Scorul a fost deschis de Temwanjera, în minutul 15, pentru vasluieni, iar în minutul 90+3, la o bâlbâilală a portarului Kuciak, Fatai a reuşit să trimită în plasă şi să egalaze.

În minutul 89, Temwanjera a văzut direct cartonaşul roşu, pentru o intrare extrem de dură asupra lui Goian.

Viorel Hizo, antrenorul vasluienilor, a acuzat maniera de arbitraj a lui Istav Kovacs. „Dacă şi în faţa preşedintelui FRF aceşti indivizi în negru îşi perimit să facă aşa ceva, trebuie să ne lăsăm de fotbal. A fost măcel. Ca acum 30 de ani, cum se juca pe la Minerul Lupeni sau Uricani. Cât am fost lăsaţi să jucăm, am arătat că suntem cea mai bună echipă. Este inacceptabil ce s-a întâmplat. Nu mai avem nicio şansă la titlu. Titlu cred că e demult la Galaţi, din toamnă”, a spus Hizo la Digi Sport.

Şi finanţatorul Adrian Porumboiu a fost scandalizat sde arbitrajul centralului Istvan Kovacs. „Nu ştiu dacă Mike merita roşul, dar ştiu că Lucian Goian îl merita. Arbitrajul din repriza a doua a fost scandalos. Am fost tocaţi! Cum să nu-i dai roşu lui Goian? Ar fi meritat al doilea galben, după ce l-a tras pe Temwajera. Aşa, jucau ei în 10 oameni şi noi în 11. Arbitrii de la noi sunt făcuţi din ochi de servitori. Nu am văzut un arbitru gentleman! În şase luni, unguraşu ăsta (n.r. Istvan Kovacs) a ajuns arbitru FIFA. În vestiar plângeau toţi jucătorii mei. Îi felicit pentru modul în care au jucat. S-a întâmplat ce preconziam că se va întâmpla”, au fost acuzele lui Porumboiu.

Fostul arbitru a adăugat : „Câştigă echipele care trebuie să câştige, nu cele care merită. Am fost puşi pe rug fără nici un fel de jenă. Sunt interese mari la mijloc şi noi nu suntem la nivelul intereselor existente. Nemernicie, ăsta e cuvântul! N-avem nici o şansă, ce rost are să investim în echipe? Miza de la finalul sezonului se împarte, ce e aşa greu? Totul e pe bază de împărţeală în fotbalul ăsta. Este o bătaie de joc organizată”.

FC Vaslui este pe locul 3, cu 59 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul Oţelul, iar Astra ocupă poziţia a 11-a, cu 42 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel