FC Farul Constanța - U Craiova, rezultat final. Umilință pentru Hagi 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
 Universitatea Craiova a câștigat sâmbătă seara partida cu Farul Constanța și s-a apropiat la șase puncte de CFR Cluj, echipa de pe primul loc, și la un singur punct de FCSB, formația de pe poziția secundă. CFR și FCSB se vor întâlni duminică la Cluj-Napoca.

Universitatea Craiova a câștigat cu 3-0 partida de la Constanța. Golurile oaspeților au fost înscrise în prima repriză, marcatori fiind Markovic în minutele 15 și 45 și Baiaram în minutul 37.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân pe locul 3 în clasament, dar se apropie de primele două clasate, CFR Cluj șI FCSB. Universitatea Craiova mai are de disputat cinci partide până la finalul campionatului.

Tot sâmbătă, FC Argeș a obținut prima victorie în play off-ul campionatului național de fotbal. Piteștenii au câștigat, scor 1-0, partida disputată în deplasare cu FC Voluntari. Totuși, argeșenii rămân pe locul 6 în clasament, ultimul din serie, în timp ce FC Voluntari este pe poziția a 4-a.

Cfr Cluj - FCSB, meciul campionatului

Antrenorul formaţiei FCSB, Anton Petrea, consideră că derby-ul cu CFR Cluj, de duminică, din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii I, poate deveni hotărâtor în lupta pentru câştigarea titlului de campioană în acest an, dacă jucătorii săi nu vor reuşi să se impună.

"O deplasare pe terenul echipei de pe primul loc, o echipă care nu are nevoie de nicio prezentare, cu jucători valoroşi, o echipă care se menţine pe primul loc de ceva timp, o echipă cu rezultate fantastice din punctul meu de vedere. Noi mergem acolo încrezători pentru un joc bun şi un rezultat pe măsură, adică să câştigăm. Indiferent de situaţia din clasament şi de echipa pe care o întâlnim, noi aşa abordăm fiecare joc. E un joc important pentru ambele echipe. Dacă nu vom reuşi să câştigăm, într-adevăr distanţa dintre noi se măreşte şi vor mai rămâne cinci jocuri. Se poate întâmpla orice, într-adevăr, mai sunt cinci jocuri grele pentru fiecare echipă, dar dacă noi nu vom putea câştiga mâine seară probabil că vor lua o opţiune serioasă pentru a obţine titlul de campioni", a declarat Petrea, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Cu şase etape înainte de finalul actualului sezon al Ligii I, FCSB se află pe poziţia a 2-a în clasament, cu 40 de puncte, cu 5 mai puţin decât liderul CFR Cluj.

Partida CFR Cluj - FCSB, din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel