FC Braşov a câşigat în Regie, cu Sportul Studenţesc, scor 2-1, şi se gândeşte de acum la finala Cupei României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Sportul Studenţesc a fost învinsă, azi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I.

www.dcnews.ro

Golurile au fost înscrise de Irimia, în minutul 35, pentru studenţi, respectiv Cardoso 32 şi Mateiu 43, pentru oaspeţi.

0-1: Cardoso scapă pe contraatac, mingea ajunge la portarul Popescu, care după ce luftează îl faultează pe atacantul echipei braşovene, însă acesta se ridică şi înscrie de la 14 metri la colţul scurt, pe lângă fundaşul Patriche;

1-1: La o pasă a lui Tiberiu Bălan de pe partea dreaptă, Irimia reia de la 16 metri, mingea fiind deviată de un fundaş al echipei braşovene peste portarul Marc;

1-2: După o pasă a lui Viveiros de pe partea stângă, Mateiu reia de la 7 metri în poarta goală.

Sportul Studenţesc este pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 20 de puncte, şi este în mare pericol să se ducă în Liga a 2-a şi cu penalizare pentru neîndeplinirea baremuluide 25 de puncte.

FC Braşov ocupă poziţia a 12-a, cu 40 de puncte, şi nu mai are decât grija calificării în finala Cupei României, întrucât a scăpat dfinitiv de grijile menţinerii în primul eşalon. Miercuri, 11 mai, va disputa manşa a doua a semifinalei Cupei, cu Steaua, la Braşov, pornind de la scorul de 0-0 din tur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel