FC Botoşani rămâne în Superligă. Victorie la Mioveni
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
FC Botoşani a câştigat la Mioveni şi se menţine în Superligă.

FC Botoșani își păstrează locul în Superliga României după ce a învins echipa CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0) în manșa secundă a barajului de menținere/promovare.

Meciul s-a disputat vineri seara, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, iar unicul gol al partidei a fost marcat de Sebastian Mailat în minutul 74.

Echipa antrenată de Bogdan Andone și-a asigurat locul în Superliga după ce câștigase și prima manșă cu același scor de 1-0. În meciul de vineri, FC Botoșani a avut puține emoții, dominând partida și nepermițând adversarilor să tragă niciun șut pe spațiul porții.

Eduard Florescu a fost aproape de a deschide scorul în minutul 19, când a trimis un șut de la peste 30 de metri, dar portarul gazdelor, Flavius Croitoru, a respins. În minutul 36, Aldair a avut și el o șansă bună, dar Croitoru a intervenit din nou, trimițând mingea în corner.

FC Botoșani a avut ocazia să înscrie și în minutul 52, când Victor Dican a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap. Golul victoriei a venit în minutul 74, când Sebastian Mailat a reușit să marcheze după ce a fost lansat excelent de Eduard Florescu. Mailat a înscris cu un șut pe lângă Croitoru, asigurând astfel victoria și menținerea echipei sale în prima ligă.

FC Botoșani a terminat pe locul 8 în play-out-ul Superligii, în timp ce CS Mioveni a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a. 

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colțescu din București, asistat de Andrei Constantinescu și Imre-Laszlo Bucsi. Al patrulea oficial a fost Andrei Antonie, iar arbitrajul video a fost asigurat de Sorin Costreie din Voluntari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel