FC Botoşani - FCSB, primul meci din noul sezon al Ligii I. REZULTAT FINAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook FCSB
Facebook FCSB
FC Botoşani - FCSB este primul meci din noul sezon al Ligii I şi se anunţă a fi un adevărat derby. Elevii lui Dinu Todoran nu au pierdut până acum la Botoşani de când echipa din Moldova a promovat. 

FCSB şi FC Botoşani au încheiat la egalitate, scor 0-0, în meciul de debut al Ligii I. Florin Tănase a ratat un penalty pentru FCSB. 

FC Botoşani - FCSB, repriza secundă 

FINAL DE MECI

Min 66: Ratare mare pentru FC Botoşani, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Andrei Vlad. 

Min 61: RATARE. Florin Tănase ratează de la 11 m, după ce a făcut mai multe fente în faţa portarului. 

Min 60: PENALTY pentru FCSB. Arbitrul este intransigent, deşi Papa spune că faultul a fost în afara careului. Pe reluare, se vede că i-a pus piedică lui Popescu în careu. 

Min 50: Ocazie FCSB. Moruțan pasează lung spre Cordea, care trece în viteză de Racovițan și Țigănașu și trimite în fața porții, pentru Octavian Popescu, care e deposedat în ultima clipă de Edjouma.

Min 45: Începe partea a doua. Scorul la pauză a fost 0-0. 

FC Botoşani - FCSB, prima repriză 

PAUZĂ

Min 42: BARĂ pentru FCSB. 

Min 38: Moruţan trimite din lovitură liberă pe lângă poartă. 

Min 23: Jucătorii primesc o pauză de hidratare. 

Min 13: Ocazie FCSB. După o lovitură liberă executată de Tănase, mingea e respinsă până la Oaidă, dar acesta e blocat în ultimul moment de Remacle, care respinge exact înainte ca jucătorul de la FCSB să șuteze

Min 3: FCSB cere penalty la un duel dintre Octavian Popescu și Racovițan în colțul careului.

Min 1: A început meciul. 

Cu un nou antrenor pe bancă, Dinu Todoran și cu câteva achiziții, FCSB a funcționat foarte bine în amicale, dar a și evoluat contra unor echipe din Liga 2 și care nu erau la același nivel de pregătire cu al roș-albaștrilor. Practic, meciul de azi este un prim test pentru echipa lui Gigi Becali, chiar dacă și la Botoșani lotul a fost complet remaniat.

Vicecampioana Ligii 1 are, cum altfel, probleme de lot. Andrei Miron, Adrian Șut și Darius Olaru sunt indisponibili, în timp ce Florinel Coman se pare că este aproape de a reveni pe teren, dar nu se știe dacă va fi și pe foaie la meciul de azi. Nici Zdenek Ondrasek nu este deocamdată luat în calcule, pentru că mai are de tras pentru a ajunge la 100% din capacitate.

FCSB a ajuns în Moldova sub aura unui parcurs foarte bun realizat până acum acolo. 10 victorii și o remiză. În plus, în multe dintre duelurile directe, 17 din 21, roș-albaștrii au marcat minimum două goluri.

„Nea Gigi mi-a zis ce dorește și trebuie să îndeplinim. Vrea să câștige campionatul. Ne dorim cu toții să câștigăm titlul. Având în vedere lotul, anul acesta cred că vom câștiga campionatul. Dar nu e ușor. Sunt echipe puternice și vom vedea ce se va întâmpla.

Sper ca anul acesta să nu mai avem probleme cu accidentările și cu pandemia. De aceea am pierdut campionatul anul trecut. Și au fost și greșeli de arbitraj.

Am cei mai buni jucători din România în fiecare compartiment. Și avem un grup foarte bun. Jucătorii sunt foarte talentați, sunt tineri care în viitor își vor spune cuvântul în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Dar MM mi-a explicat totul despre fiecare și asta a fost un ajutor”, a spus Dinu Todoran, conform Digisport.

Echipele

FC Botoșani: Pap - Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu - Papa, Remacle, Ongenda - Tîrcoveanu, Kage, Fili
Rezerve: Contra, Patache, Croitoru, Dragu, Edjouma, Roman, Camara, Petkovski, Sila
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Vlad - V. Crețu, Haruț, Vucur, Radunovic - Moruțan, Al. Crețu, Oaidă - Cordea, Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Ondrasek, Cristea, Stoica, C. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, Musi, Șerban
Antrenor: Dinu Todoran

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel