FC Barcelona: Messi şi Dembele, incerţi pentru partida cu Inter Milano din Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat marţi că atacanţii Lionel Messi şi Ousmane Dembele sunt în continuare incerţi pentru partida cu Inter Milano de miercuri din Liga Campionilor.

Cei doi au reluat abia luni antrenamentele după ce s-au recuperat în urma unor accidentări, iar tehnicianul a menţionat că nu vrea să-şi asume niciun risc.

Luni, Ousmane a participat doar la prima parte a antrenamentului, deci nu foarte mult. Vom vedea dacă marţi seara se va putea pregăti mai intens, a spus Valverde.

Lionel Messi a reuşit să reziste un pic mai mult de jumătatea antrenamentului de luni. Rămâne de văzut dacă va putea merge până la capăt, însă în acest moment sunt incerţi pentru partida cu Inter. Nu vreau să-mi asum niciun risc, a punctat Valverde.

El a adăugat că în mod sigur miercuri nu vor juca Ansu Fati, Jordi Albi şi Samuel Umtiti, în continuare nerefăcuţi după diferite accidentări.

După meciul cu Inter de miercuri, FC Barcelona, locul 4 momentan în La Liga, va juca duminică în campionat cu Sevilla FC (locul 6).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel