FC Argeș l-a înlocuit rapid pe Nicolae Dică. Revenire după 10 ani
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
FC Argeş a ajuns la un acord cu antrenorul Ionuţ Badea pentru a prelua banca tehnică a echipei de fotbal din Trivale, potrivit site-ului formaţiei de Liga a II-a.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani va reveni astfel pe banca tehnică a echipei piteştene la zece ani distanţă de la precedentul mandat.

"Astăzi am fost la Bucureşti şi am avut o discuţie cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor principal al echipei FC Argeş. Discuţia a fost constructivă şi de bun augur. Suntem foarte încrezători că vom bate palma şi că va fi noul antrenor al echipei noastre", a declarat Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş.

Preşedintele de onoare al clubului, primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică, a declarat, la rândul său: "Ne-am înţeles în linii mari cu el. Va semna un contract pe doi ani. Pentru acest sezon competiţional, din care s-au disputat 10 etape, obiectivul este clasarea între locurile 1-4. Dacă vom termina sezonul în primele trei poziţii ale clasamentului, ar fi foarte bine. Ionuţ Badea este un tehnician foarte bine pregătit care îşi propune performanţă. În următoarele zile va semna contractul, după care va face o evaluare a echipei. În proporţie de sută la sută va sta pe bancă la meciul de la Severin, de miercurea viitoare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Badea, născut pe 14 octombrie 1975, a evoluat ca mijlocaş la CS Mioveni, Aro Câmpulung, Dinamo, FC Braşov, Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi FC Argeş, şi a antrenat echipele FC Argeş (2007-2009), Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Braşov, Oţelul Galaţi şi Concordia Chiajna, fiind secund la naţionala României în perioada 2014-2018.

Clubul FC Argeş anunţase, luni, că a reziliat contractul cu antrenorul Nicolae Dică după înfrângerea suferită în deplasare, cu ASU Politehnica Timişoara (0-3), în etapa a 10-a a Ligii a II-a. disputate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel