Faza zilei la Congresul PNL. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO: Știrileprotv.ro
FOTO: Știrileprotv.ro
Congresul PNL care s-a desfășurat sâmbătă a oferit și momente amuzante, dar de departe faza zilei a aparținut unei femei care a venit să-l susțină pe Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Ioan Ghișe, despre plecarea din PNL. "Cred că s-a făcut o greșeală"


Femeia a reușit, deși nu este membră PNL, să ajungă să ia cuvântul în cadrul Congresului, fără ca organizatorii să realizeze că aceasta nu se afla pe liste. Într-un discurs incoerent, ea și-a strigat printre lacrimi susținirea pentru Klaus Iohannis și a dărâmat un pahar cu apă și. A început să țipe, deranjată fiind că cei din sala nu o ascultau.

La un moment dat, Mircea Ionescu Quintus i-a luat microfonul și a zis: "Îmi dau seama, doamna Lefter, că nu sunteți membru PNL, să fiți sănătoasă. Doamne ferește!". Replica a venit imediat din partea susținătoarei lui Klaus Iohannis: "Dar vreau să fiu membru PNL!". În cele din urmă, a fost dată afară din sală.

"Poate că era o femeie emoționată și tulburată de anvergura momentului, ipoteză pe care eu nu o cred viabilă. Mai este o variantă: varianta scenetei orchestrate de cineva pentru a duce un eveniment important pentru PNL într-o zonă ridicolă", a spus Răzvan Zamfir la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel