Fază tare cu Serghei Mizil. Actorul Vlad Logigan: Eu nu-l știam. S-a tăvălit de râs când a auzit ce l-am întrebat / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Actorul Vlad Logigan a povestit o fază tare despre Serghei Mizil.

Nu toată lumea știe cine este Serghei Mizil, chiar dacă mulți îl știu „din vedere”, adică de la televizor. Unii însă îl asociază poate doar cu un personaj monden, dar nimic mai mult.

Puțini știu însă că Serghei Mizil este fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil. Acesta din urmă a fost un înalt demnitar comunist, care a ocupat, printre altele, funcțiile de ministrul educației și învățământului din Republica Socialistă România (între 1972-1976), fiind și cel de-al 129-lea ministru al Finanțelor Publice ale României. 

Serghei Mizil este unul dintre personajele pitorești pe care le-ați văzut în sute de emisiuni TV și este cunoscut pentru viața tumultoasă pe care o are

A absolvit Facultatea de Arte Plastice, obținând o diplomă de pictor, și a lucrat o perioadă în domeniul artistic. A creat rochii și curele pentru Fondul Plastic, a comercializat tablouri, inclusiv în străinătate, și a avut privilegiul unui pașaport datorită statutului său de fiu al unui activist de partid.

3. -imagine fara descriere- (serghei-mizil_22671100.jpg)

A fost apropiat de Nicu Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu. Amândurora le-a plăcut viața de noapte, frecventând baruri și restaurante celebre din acea perioadă.

Anii au trecut, iar Serghei Mizil s-a decis să își schimbe complet stilul de viață. Pe lângă faptul că a reușit să se facă cunoscut în lumea mondenă, acesta a devenit un celebru om de afaceri.

Serghei Mizil a fost proprietarul restaurantului „La doi vagabonzi" de pe Bulevardul Tomis din Constanța, dar afacerea nu a avut succes. Ulterior, s-a orientat către domeniul imobiliar, unde a construit un bloc cu parter și patru etaje în zona de nord a Capitalei. Investiția totală a fost de 700.000 de euro, iar apartamentele s-au vândut rapid.

Serghei Mizil a dezvăluit ce pensie are, în cadrul podcastului „Pe bune”, pe care îl realizează alături de fiica lui.

„Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…', a dezvăluit Serghei Mizil.

Întrebat de unde are totuși pensie, de către un utilizator al platformei, Serghei Mizil a răspuns în stilul caracteristic.

„Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie”.

4. -imagine fara descriere- (serghei-mizil-3_29156800.jpg)

„Băi, nea întrebătorule, să-ți explic… La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie”, a zis Serghei Mizil.

„Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a răspuns Serghei Mizil.

Invitat la emisiunea Întâlnire cu Arta, Vlad Logigan a povestit o fază tare cu Seghei Mizil.

„Eu nu știam cine este Serghei Mizil pentru că nu am televizor. Am intrat la Penitenciarul Rahova să filmăm și, în prima zi, au început toți de la geamuri să strige: „Să trăiești, Serghei! Tot respectul, Serghei!” A doua zi s-a întâmplat la fel. În a treia zi însă... i-am zis: „iartă-mă, te rog să nu te superi dacă te voi întreba ceva care te-ar putea deranja, dar tu ai fost pe aici? Că văd că te cam știe toată lumea”. S-a tăvălit de râs când a auzit ce l-am întrebat”, a povestit, amuzat, Vlad Logigan la DC New și Spectacola.  

VISUL este primul lungmetraj românesc filmat în Penitenciarul Rahova

Din distribuția filmului VISUL fac parte: Vlad Logigan, Georgiana Saizescu, Gloria Găitan, Serghei Niculescu-Mizil, Nicodim Ungureanu, Silviu Mircescu, Ștefan Lupu, Mircea Drîmbăreanu, Darius Crețan NOSFE, George Ivașcu, Magda Catone, Adrian Nartea, Florin Piersic Jr., Valentin Teodosiu, Gabriel Spahiu, Irina-Margareta Nistor și mulți alții.

„Fane Măreț”, personajul lui Serghei Mizil, este chiar „șeful deținuților” dintr-un penitenciar din provincie, un tip dur, analfabet, care dorește să evadeze și speră ca prin participarea sa la un spectacol de teatru, la un festival din București, să-și împlinească visul. 

CITEȘTE ȘI: Teatrul Odeon, clădire unică în toată Europa. Actorul Vlad Logigan: Puțini oameni au aflat. Știam că se poate așa ceva acolo, dar nu văzusem niciodată / video - https://www.dcnews.ro/teatrul-odeon-cladire-unica-in-toata-europa-actorul-vlad-logigan-putini-oameni-stiu-stiam-ca-se-poate-asa-ceva-acolo-dar-nu-vazusem-niciodata-video_941132.html

Vedeți detalii aici:

Iată-l pe Serghei Mizil în tinerețe:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Serghei Niculescu-Mizil (@sergheiniculescumizil)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Serghei Niculescu-Mizil (@sergheiniculescumizil)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Serghei Niculescu-Mizil (@sergheiniculescumizil)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel