Fază de Mr. Bean la Brașov. Un cetățean a transportat fotolii, scaune și mese pe plafonul mașinii / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un şofer a plecat cu aproape toată mobila din casă stivuită într-o maşină mică şi pe plafonul ei.

Un şofer a fost surprins mergând prin Braşov cu probabil toată mobila din casă înghesuită într-o maşină mică. „Transportul agabaritic” a fost surprins pe strada Zizinului, în Uzina 2. Din imaginea postată pe reţelele sociale se vede cum maşina este încărcată până la refuz cu mobilă.  

Putem spune că şoferul a pus în pericol toţi participanţii la trafic, asta pentru că mergea cu haionul ridicat, riscând să împrăştie toată încărcătura din portbagaj pe drum, şi să accidenteze pe cineva, sau să determine provocarea unui accident în spatele maşini. Asta pentru că dacă fotoliile ar fi căzut, şoferii din spate cu greu ar fi putut evita o tragedie. Mai mult, pe plafonul autoturismului sunt stivuite mai multe scaune şi mese pe o înălţime de peste un metru, una peste alta.

Din imagine se vede că ora în care a fost făcută fotografia este una în care circulaţia pe strada Zizinului este destul de intensă. Autobuzul numărul 34 merge pe lângă autoturism, iar din sens opus vin alte maşini.

Imediat după ce imaginea a fost postată pe reţelele sociale au început să apară şi comentariile savuroase: „Este un pic de loc pe dreapta”, a scris un internaut, „Nu a aranjat ok, încăpeau mai multe!”, a răspuns altul, iar un alt cetățean a transmis „Mai încăpea și televizorul”, conform Brașov.net.

O situație asemănătoare a fost într-un sketch cu Mr. Bean.

Fără permis şi cu o maşină neînmatriculată. Poliţiştii, surpriză când l-au tras pe dreapta. Ce vârstă avea şoferul

Un bărbat de 91 de ani fără permis de conducere a fost surprins de poliţişti, în apropierea municipiului Dorohoi, conducând un autoturism cu număr de înmatriculare fals şi fără inspecţie tehnică periodică, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Neniscu.

Potrivit acesteia, bărbatul este din comuna Ibăneşti şi a fost oprit de poliţiştii rutieri din Botoşani în timp ce se deplasa, pe drumul naţional DN 29 A, în afara municipiului Dorohoi, cu un autoturism cu număr de înmatriculare fals, fără inspecţie tehnică periodică şi fără a deţine asigurare obligatorie a vehiculului.

Mai mult decât atât, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, scrie Agerpres (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel