Fată sechestrată în București. Minora a discutat online cu bărbatul care ar fi răpit-o
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Fata sechestrată a fost găsită și SCOASĂ pe geam / galerie FOTO
Fata sechestrată a fost găsită și SCOASĂ pe geam / galerie FOTO
Minora de 12 ani care a sunat ieri la 112 pentru a anunța că a fost răpită și sechestrată într-un apartament din București ar fi purtat mai multe discuții pe internet, înainte, cu bărbatul de 42 de ani.

"Având în vedere contextul, Poliţia Sectorului 5 - Serviciul Investigaţii Criminale s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Au fost audiate mai multe persoane, fiind identificat şi depistat bărbatul în locuinţa căruia a fost găsită minora de 12 ani", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi Agerpres.

Discuții anterioare pe internet

Din primele date a rezultat că între bărbatul de 42 de ani şi minoră au existat discuţii anterioare, pe o reţea de socializare, iar aceasta ar fi avut mai multe convorbiri cu persoane din anturaj şi familie.

"Pentru lămurirea tuturor aspectelor şi clarificarea situaţiei de fapt, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, urmând ca activităţile procesual penale să fie continuate pe parcursul zilei", arată sursa citată.

Minora a fost audiată în prezenţa familiei, avocat şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel