Fată de 15 ani, salvată în ultima clipă din fața metroului, în Capitală. S-ar fi certat cu iubitul și s-a aruncat pe șine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
O fată de 15 ani s-a aruncat pe șinele de metrou, în Capitală. Ea a fost salvată în ultima clipă de către doi tineri aflați în stație.

Imagini terifiante de la o stație de metrou din Capitală. O fată de 15 ani s-a aruncat pe șinele de metrou. Ea a fost salvată în ultima clipă de către doi tineri care se aflau în stație. Aceștia au reușit să o tragă din fața metroului în ultima secundă, când acesta era foarte aproape. Momentul a fost surprins de camere de supraveghere din apropiere. Deocamdată nu se știe ce a determinat-o pe fată să recurgă la un asemenea gest, dar, potrivit surselor RealitateaPlus, tânăra s-ar fi certat cu iubitul, iar din acest motiv s-a aruncat pe șine. Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp în stația de metrou Dristor 1. Din fericire, tânăra este bine.

Reacția Metrorex

"Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu, potrivit realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel