Fată de 15 ani din Bistrița, vândută pe un câine și niște cizme. Ce s-a întâmplat cu traficanții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
O fată de 15 ani din Bistrița, elevă la un liceu profesional, a fost vândută de niște traficanți pe un câine, o pereche de cizme și 2.000 de lei.

Povestea minorei vândută de traficanți începe undeva prin anul 2011, la Bistrița. Fata avea doar 15 ani și era elevă în clasa a IX-a a unui liceu profesional. Și-a schimbat anturajul și a început să consume băuturi alcoolice și etnobotanice. 

A plecat din sânul familiei și s-a „trezit” în casa lui Cătălin C., care lucra ca taximetrist și făcea parte dintr-o rețea de traficanți de droguri.

După ce a fost exploatată, violată și amenințată cu pistolul, fata a urcat în taxiul lui Cătălin C., iar în dreapta șoferului se afla Adam. În spate, lângă ea, Ozana. Împreună, au plecat spre Târgu Mureș. Doi bărbați îi așteptau acolo, într-o parcare de lângă Galații Bistriței, lângă un autoturism.

Declarațiile din dosarul DIICOT arată că fata a fost vândută unui alt traficant pentru un câine pitbull, 2.000 de lei și o pereche de cizme. 

Cercetările au început pe 16 februarie 2011, odată cu sesizarea poliției și s-au finalizat pe 21 noiembrie 2016.

Din cei cinci traficanţi care au exploatat-o pe minoră, doar unul e după gratii, iar o femeie a primit o pedeapsă cu suspendare, scrie Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel