Fată de 13 ani, violată în Caracal. Suspectul are 50 de ani și ar fi săvârșit fapta în repetate rânduri
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Caracal a fost reținut pentru infracțiunile de viol și șantaj, fiind acuzat că ar fi violat în mod repetat și ar fi șantajat o fată de 13 ani din aceeași localitate. Informația a fost transmisă marți de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, bărbatul reținut este vecin cu victima. Poliția a fost sesizată luni de către mama minorei, care a raportat că fiica sa a fost victima infracțiunii de viol. Cercetările sunt în desfășurare, fiind efectuate de polițiștii din Caracal sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

"Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august - decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani din municipiul Caracal ar fi invitat minora la locuința sa în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale.

Ulterior, bărbatul ar fi șantajat minora să întrețină un nou raport sexual, întrucât aceasta refuzase să mai meargă la domiciliul său", se precizează în comunicatul transmis de IPJ Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de viol și șantaj. Bărbatul a fost reținut luni pe baza probelor administrate și urmează să fie prezentat marți instanței pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel