Data publicării:

Fasole cu afumătură, cea mai BUNĂ rețetă

Autor: Cătălina Burghelea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Rețeta de fasole cu afumătură este nelipsită de pe masa românilor, de 1 Decembrie. Iată cum se prepară. 

Ingrediente

500 de grame de fasole

Doi ardei graşi

2 morcovi

Bulion

O ceapă

Sare

Cimbru

Costiţă afumată

Leuştean

Mod de preparare

Se spală fasolea, după care se opăreşte. Nu uitaţi să puneţi puţină sare în apă. După ce a dat în clocot, se aruncă apa, după care se pune iar la fiert. Adăugăm legumele tocate, sare, cimbru şi lăsăm să fiarbă. 

Separat, rumeniţi puţin costiţa tăiată fâşii subţiri. 

După ce a fiert fasolea, puneţi o lingură de bulion, adăugaţi costiţa şi mai lăsaţi să fiarbă câteva minute. La final, adăugaţi leuşteanul tocat mărunt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel