Farsă de proporții pentru Mihai Bendeac. Totul a fost filmat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Farsă de proporții pentru Mihai Bendeac. Totul a fost filmat
Farsă de proporții pentru Mihai Bendeac. Totul a fost filmat
Juratul Mihai Bendeac are parte de o farsă la filmările iUmor. Echipa s-a decis să îi aniverseze ziua de naștere cu mult în avans. 

Dacă de-a lungul timpului Mihai Bendeac a avut parte de mai multe farse sau surprize din partea echipei, în cel de-al zecelea sezon iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, juratul s-a trezit în mijlocul propriei aniversări. 

Ziua de filmare a început cu multe urări de ”La mulți ani” pentru Mihai Bendeac, juratul crezând inițial că e o farsă care va dispărea ușor. Văzând însă că întreaga zi îi este dedicată, cu invitați și muzică pe gustul său, cu apariții surpriză și tort, actorul a fost complet uimit. ”Astăzi mi-o iau pentru toți anii ăia în care  m-am închis în casă și am stat singur de ziua mea”, a spus juratul, cunoscut fiind faptul că preferă să nu își aniverseze ziua de naștere.

„Ziua mea e pe 16 februarie și ei m-au sărbătorit pe 4... dacă am fi filmat în iulie, sigur colegii ar fi făcut același lucru! Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului... un mix de emoții...”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel