Fără Penali. Herjeu: Cine plătește pentru un sfert de milion de falsuri?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Herjeu a ridicat o nouă problemă cu privire la strângerea de semnături pentru Inițiativa "Fără Penali în Funcții Publice".

Membrii Uniunii Salvați România au depus deja, la Parlament, semnăturile strânse în campania "Fără Penali în Funcții Publice", însă nu au reușit să atingă target-ul de un milion. Radu Herjeu a lansat un nou atac pe Facebook cu privire la campania pe care o consideră a fi doar una de "PR".

"Salvatoristii au depus la Parlament doar 780.000"

"Desi anuntasera ca au strans peste 1 milion de semnaturi, salvatoristii au depus la Parlament doar 780.000. Ceea ce, extrapoland si situatia din Arad (unde au fost invalidate 6400 de semnaturi din cele 21000) sau Constanta (6275 invalidate), ma duce cu gandul ca cel putin un sfert din cele stranse sunt false sau incorecte. Fara sa iau in calcul situatiile in care primarii nu s-au agitat prea tare sa verifice validitatea lor. Si pe care le cred majoritare. Veti spune ca sunt, oricum, mai multe decat cerea legea! De acord, dar, totusi, cine plateste pentru un sfert de milion de falsuri (neconforme cu realitatea)?
#Falsul_Salveaza_Romania" a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel