Fără arhitect-şef la Primăria Capitalei. Hazarian, şeful comisiei de urbanism: O nouă gafă marca Nicuşor Dan. Cam atât despre competenţă şi transparenţă
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 29 mai 2023, 15:59
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Costin Hazarian, preşedintele Comisiei de Urbanism CGMB din cadrul Primăriei Generale a Capitalei, a tras un semnal de alarmă după şedinţa CGMB de luni, 29 mai. 

"O NOUĂ GAFĂ MARCA NICUȘOR DAN!

SĂPTĂMÂNA ACEASTA PRIMĂRIA CAPITALEI NU ARE ARHITECT ȘEF!

În ședința de azi, am aflat cu stupoare că deși a decis să nu-i mai prelungească mandatul fostului arh. șef al Capitalei, dl. Adrian Bold, Primarul General a intârziat să trimită solicitarea de validare a delegării atribuțiilor noului arh. șef, către Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Până vine confirmarea de la ANFP, Primăria Capitalei nu are Arhitect Șef!

Aveți mai jos inregistrarea din timpul ședinței CGMB de azi 29.05.2023 in care l-am intrebat despre acestă stare de fapt, iar Primarul General dl.Nicușor Dan și-a recunoscut vina!

Termenele de eliberare a documentelor erau depășite cu lunile și până acum, dar pentru a „rezolva” situația, Primarul General a mai provocat incă un motiv de întârziere.

Acum intrebarea care se pune este DE CE NU ORGANIZEAZĂ CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE ARHITECT ȘEF AL CAPITALEI ȘI APELEAZĂ LA NUMIREA PRIN DELEGARE A ATRIBUȚIILOR? SIMPLU! PENTRU A-L ȚINE ÎNTR-O LESĂ SCURTĂ PE VIITORUL ARH. ȘEF! NU MAI RĂSPUNDE LA COMENZI, ÎI RETRAGE ATRIBUȚIILE ȘI LE DĂ CUIVA CARE RĂSPUNDE!

Cam atât despre competențe și transparență în acest mandat!

Îi doresc un mandat bun viitorului Arh. şef, d-lui Matei Damian. Va avea de ales între a face ce îi spune actualul Primar General să facă și ce este corect și oportun! Vom vedea ce va alege!", a scris Costin Hazarian pe Facebook. 

"E o eroare pe care mi-o asum", a comentat scurt în şedinţa CGMB Nicuşor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?