Fanii lui Liverpool au luat FOC. Clubul a CONDAMNAT atitudinea 'INACCEPTABILĂ' - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FC Liverpool a condamnat, sâmbătă, 'atitudinea inacceptabilă' a miilor de fani care s-au adunat pentru a sărbători titlul de campioană a Angliei, în ciuda regulilor de distanţare socială în vigoare, potrivit Sky Sports.

'Mii de persoane s-au reunit vineri 26 iunie şi mulţi au ales să ignore sfaturile în materie de distanţare socială şi să pună în pericol securitatea publică', a transmis clubul într-un comunicat comun cu consiliul municipal şi poliţia locală.

'Oraşul nostru se confruntă în continuare cu o criză de sănătate publică şi acest comportament este total inacceptabil', se mai arată în comunicat.

Titlu de campionă câștigat după o pauză de 30 de ani

Sute de suporteri ai echipei FC Liverpool au încălcat recomandările autorităţilor şi ale antrenorului Juergen Klopp şi au sărbătorit titlul de campioană a Angliei la fotbal, după o așteptare de 30 de ani. 

Imediat după fluierul final, sute de suporteri au uitat de orice prudenţă, în ciuda apelului lansat de antrenorul Juergen Klopp, care le ceruse să rămână prudenţi din cauza coronavirusului. Fumigene, focuri de artificii, drapele, eşarfe, tot arsenalul suporterilor, au fost folosite pentru a celebra câştigarea titlului, în timp ce oamenii se îmbrăţişau în stradă.

Totodată, numeroase toasturi au fost închinate în cinstea celor 30 de ani de 'secetă' de titluri, deziluzii şi frustrări, 1990 fiind ultimul an în care Liverpool a câştigat titlul. FC Liverpool a devenit campioană a Angliei la fotbal în urma eşecului suferit de principala sa contracandidată la titlu, Manchester City, pe terenul formaţiei Chelsea Londra (scor 1-2), joi seara, în cadrul etapei a 31-a din Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel