Fanii FCSB, păcăliți de suporterii Steaua. Mesaj afișat la meciul cu Craiova
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Suporter Steaua
Suporter Steaua
Tribuna a doua este un punct nevralgic pentru suporterii FCSB.

După ce au fost păcăliţi în timpul meciului cu Manchester City, în vara lui 2016, să afişeze o coregrafie favorabilă rivalilor de la Dinamo, de data aceasta lucrurile au stat un pic altfel. În timpul jocului cu CSU Craiova, la tribuna a doua a fost afişat un banner cu mesajul "14.04 Steaua Bucureşti umple Naţional Arena", făcând referire la derby-ul dintre Steaua și Rapid de sâmbătă din liga a IV-a.

Între suporterii veniţi să asiste la derby-ul etapei în Liga 1 s-au infiltrat şi susţinătorii Stelei, club care evoluează în Liga 4 Bucureşti şi care va juca derby-ul cu Academia Rapid, sâmbătă, 14 aprilie, informează Prosport. Fanii Stelei au afişat un banner în care au făcut reclamă meciului.

Din câte se pare, totul face parte dintr-o serie de idei de promovare, mai mult sau mai puţin convenţionale, la care suporterii Stelei au apelat pentru a promova în timp-record jocul cu Academia Rapid. Până în acest moment metodele lor par să fi dat roade, mai ales după ce Asociaţia Steliştilor 1947 anunţa recent să s-a depăşit pragul de 25.000 de bilete vândute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel