Familia uitată a Prințului Harry, care i-a fost alături în călătoria sa secretă în Marea Britanie. Unde a stat Ducele de Sussex
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află în articol cu cine și-a petrecut timpul Prințul Harry în vizita sa în Marea Britanie.

De când a renunțat la rolul său regal și a părăsit Marea Britanie, Prințul Harry a menținut o relație rece cu membrii Familiei Regale, dar atunci când vine vorba de partea de familie a mamei sale, Prințesa Diana, pare a fi o poveste cu totul diferită. S-a aflat că săptămâna trecută, Harry a făcut o călătorie secretă în Marea Britanie și ar fi petrecut timp cu mătușile, unchii și verii săi Spencer, în timp ce îi aduceau ultimul omagiu regretatului lord Robert Fellowes, care a murit în iulie. 

Atât Harry, cât și fratele său înstrăinat - Prințul William, au participat la o slujbă de pomenire a unchiului lor, Lord Fellowes, care a fost soțul mătușii lor - Lady Jane Fellowes, o soră mai mare a Prințesei Diana. A fost prima dată în acest an când cei doi frați au participat la același eveniment - deși cei prezenți la ceremonie au spus că au păstrat distanța și nu au vorbit între ei, scrie Mirror.

Acum s-a raportat că în timpul vizitei sale în Marea Britanie, Harry a stat cu unchiul său, Earl Spencer, fratele mai mic al Dianei, la Althorp, casa ancestrală a familiei Spencer. Se spune că Spencer au rămas apropiați de Harry, participând la mai multe manifestări publice alături de el.

Cine este Earl Spencer 

Earl Spencer este fratele mai mic al Dianei. El este custodele moșiei familiei - Althorp din Northamptonshire, unde se spune că l-ar fi găzduit pe nepotul său Harry săptămâna trecută.

Earl Spencer, care recent s-a despărțit de a treia sa soție, Karen, o considera pe regretata regină drept unul dintre nașii săi. Se crede că a fost extrem de apropiat de Diana - rostind un elogiu sfâșietor și emoționant la înmormântarea ei din Westminster Abbey, în 1997, unde s-a angajat public să-i protejeze pe William și Harry.

Ce a spus acesta după moartea Prințesei Diana

El a spus la acea vreme: „Nu le vom permite să sufere durerea care obișnuiește să te împingă în lacrimi. Noi, familia ta de sânge, vom face tot ce putem pentru a continua modul în care i-au condus pe acești doi tineri excepționali, astfel încât sufletul lor să nu fie pur și simplu cufundat în datorie și tradiție, ci să poată cânta deschis, așa cum ați plănuit.

Respectăm pe deplin moștenirea în care s-au născut amândoi și îi vom respecta și încuraja întotdeauna în rolul lor regal, dar noi, la fel ca tine, recunoaștem nevoia ca ei să experimenteze cât mai multe aspecte diferite ale vieții pentru a-i înarma spiritual și emoțional pentru anii următori. Știu că nu te-ai fi așteptat la nimic mai puțin de la noi.”

Atât Harry, cât și William l-au invitat la Palatul Kensington în 2021, când au dezvăluit statuia mamei lor în grădinile palatului, iar anul trecut, când și-a lansat cartea de memorii, Harry l-a menționat pe unchiul său în mesajul de mulțumiri. El a participat, de asemenea, alături de Harry, la slujba de la Catedrala Sf. Paul pentru cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictu, în luna mai.

Acum presa a raportat că în călătoria lui în Marea Britanie, Harry a rămas cu unchiul său la Althorp. Prințesa Diana este îngropată pe o insulă din mijlocul lacului de pe proprietatea Althorp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel