Familia Regală s-ar "prăbuși" fără Kate Middleton. Fostul majordom al Prințesei Diana: Viitorul depinde de ea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Familia Regală s-ar "prăbuși" fără Kate Middleton. Fostul majordom al Prințesei Diana: Viitorul depinde de ea / Foto: Pixabay, de Instagram theroyalfamily
Familia Regală s-ar "prăbuși" fără Kate Middleton. Fostul majordom al Prințesei Diana: Viitorul depinde de ea / Foto: Pixabay, de Instagram theroyalfamily
Fostul majordom al Prințesei Diana spune că Familia Regală a Marii Britanii s-ar "prăbuși" fără Kate Middleton.

Familia Regală a Marii Britanii pur și simplu s-ar "prăbuși" fără Kate Middleton, potrivit fostului majordom al regretatei Prințese Diana, care adaugă că viitorul "se bazează pe ea", scrie New York Post.

Paul Burrell, care a lucrat pentru Prin'esa Diana timp de peste 10 ani până la moartea ei subită, în 1997, consideră că tot ceea ce are legătură cu Familia Regală este "prins" de noua Prințesă de Wales.

"Kate se află într-o poziție atât de incredibilă pentru că totul depinde de ea, viitorul depinde de Kate și aceasta este o responsabilitate enormă, pentru că dacă ar decide că nu mai vrea să facă parte din căsnicia ei, atunci cred că Familia Regală s-ar prăbuși", a spus Burrell pentru Mirror.

Asemănarea dintre Kate Middleton și Prințesa Diana

"Totul este susținut de Kate, viitorul este susținut de Catherine Middleton și asta este incredibil", a mai spus el.

Burrell a făcut comparații între Kate Middleton și regretata ei soacra, spunând că între cele două există asemănări.

"În vremea mea, viitorul părea să fie fixat pe Diana Spencer, viitoarea noastră regină", a explicat Burrell.

"Acum ne uităm la o altă prințesă de Wales care are același rol pe care l-a avut Diana, căsătorită cu un prinț de Wales și viitorul monarhiei depinde de ea. Nu este o poziție de invidiat în care să fii". a adăugat el.

Încoronarea Regelui Charles al III-lea

Burrell și-a exprimat recent părerea despre viitoarea încoronare Regelui Charles al III-lea, spunând că el crede că Prințul Harry va face călătoria "singur", deoarece soția sa, Meghan Markle, nu va fi "suficient de curajoasă sau de puternică".

Expertul a spus că Regele Charles „și-a păstrat înaltul moral” invitând membrii regali exilați la încoronarea din 6 mai.

"Este probabil să fie incredibil de inconfortabil pentru ei dacă participă, în special pentru Meghan", a declarat bărbatul de 64 de ani pentru Closer Magazine. "Sunt pregătiți să facă față muzicii?", a întrebat el.

"Nu cred că Meghan este suficient de curajoasă sau de puternică pentru a fi acolo. Ar trebui să se uite în ochii unei familii pe care a împins-o sub autobuz", a continuat el.

Prințul Harry ar putea merge fără Meghan



"Dar cred că Harry poate veni singur și probabil că ea i-a spus că nu va putea fi alături de el dacă va participa", adăugat fostul majordom.

Ducele și Ducesa de Sussex, care au primit recent invitațiile la ceremonia din mai, încă se gândesc dacă vor merge sau nu la încoronarea lui Charles.

Burrell a remarcat că, în cele din urmă, "mingea este poziționată bine și e cu adevărat în terenul lui Harry și Meghan", adăugând că va fi dificil pentru Harry să o vadă pe Regina Consoartă Camilla "unde ar fi putut fi mama lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel