Familia Regală a României, moment important: Cel mai înalt ordin dinastic
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Familia Regală. FOTO: Instagram
Familia Regală. FOTO: Instagram
Familia Regală a transmis un mesaj legat de evenimentul important care a avut loc pe 5 ianuarie 2005, prin semnarea de către Regele Mihai I a unui document prin care restabilea Ordinul Carol I.

"La 5 ianuarie 2005, Regele Mihai I a semnat la Palatul Elisabeta un document prin care restabilea Ordinul Carol I, ca ordin dinastic (de familie). Se împlinesc, așadar, astăzi 15 ani de când Ordinul Carol I a fost readus în viața românească, reprezentând cel mai înalt ordin dinastic existent în istoria noastră și în Dinastia Națională", este mesajul transmis de Familia Regală pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

La 5 ianuarie 2005, Regele Mihai I a semnat la Palatul Elisabeta un document prin care restabilea Ordinul Carol I, ca ordin dinastic (de familie). Se împlinesc, așadar, astăzi 15 ani de când Ordinul Carol I a fost readus în viața românească, reprezentând cel mai înalt ordin dinastic existent în istoria noastră și în Dinastia Națională. Citiți mai multe pe acest subiect la www.romaniaregala.ro/ #RegeleMihai #MajestateaSaMargareta #MargaretaCustodeleCoroanei #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #Romania #royal #OrdinulCarol #PalatulElisabeta #Monarchy

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 5, 2020 at 2:40am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel