Familia Regală a României, vizită la cel mai nou sediul Google din Capitală/ foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Familia Regală a României a postat imagini pe Instagram de la vizita Custodelui Coroanei, Margareta, în noul sediu Google din țara noastră.

„Custodele Coroanei și Principele Radu au vizitat astăzi, joi, 8 decembrie 2022, cel mai nou sediul Google din Capitală.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au vizitat spațiile de lucru și au discutat cu angajații companiei despre proiectele lor în tehnologia electronică, în cercetare și în economie”, a scris Familia Regală a României, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

Principele Radu: Ştafeta Veteranilor, unul dintre exemplele frumoase pe care societatea le are

Alteţa Sa Regală Principele Radu i-a primit, luni, la Palatul Elisabeta, pe participanţii din acest an la Ştafeta Veteranilor, cărora le-a transmis că aceştia sunt unul dintre cele mai frumoase exemple pe care societatea le are la îndemână în fiecare zi.

'Considerăm că dumneavoastră sunteţi unul dintre cele mai frumoase exemple pe care societatea le are la îndemână în fiecare zi ca să înţeleagă cum merită să fie trăită viaţa şi ce este important în existenţa noastră şi că de multe ori vedem cu tristeţe cum modelul dumneavoastră de comportament şi de profesie vine, cumva, în contrast cu ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi', a spus ASR Radu. ASR i-a felicitat şi pe participanţii la cea de-a patra ediţie a Duatlonului Regal pentru rezultatele obţinute şi pentru 'minunata impresie făcută comunităţii'.

Un cuvânt emoţionant a adresat Familiei Regale a României şi celor prezenţi reprezentantul Asociaţiei Voluntarilor Invictus, Marian Ilie. La finalul ceremoniei, Custodele Coroanei, Margareta, a înmânat o serie de diplome de merit unora dintre participanţii la Ştafeta Veteranilor.

Pentru a sărbători încheierea celei de-a IX-a ediţii a Ştafetei Veteranilor, la evenimentul de la Palatul Elisabeta au fost prezenţi militari răniţi în teatrele de operaţii, reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi membri ai Asociaţiei Voluntarilor Invictus. Ajunsă la ediţia a IX-a, Ştafeta Veteranilor s-a desfăşurat, în acest an, în intervalul 5 - 25 octombrie.

Joi, 6 octombrie, la intrarea în oraşul Breaza, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au întâmpinat ştafeta aflată în a doua zi de alergare, pe traseul Ploieşti - Braşov. Alături de Familia Regală au fost elevi ai Colegiului Naţional Militar din Breaza. Cele trei trasee din acest an ale Ştafetei Veteranilor au însumat peste 3.300 de kilometri, iar participanţii au fost civili şi militari deopotrivă, sportivi de performanţă sau amatori şi militari răniţi - participanţi la Jocurile Invictus.

Toate cele trei trasee s-au reunit la Carei, de Ziua Armatei României, reevocând astfel momentul din 25 octombrie 1944 şi cinstind eroii şi veteranii României. Asociaţia Voluntarilor Invictus se află sub Înaltul Patronaj al ASR Principelui Radu din anul 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel