Familia Luizei, deranjată de Cataramă. Ciutacu: Să nu intrăm în dezbateri politice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Familia Luizei a fost deranjată azi de intervenția lui Viorel Cataramă.

Totul s-a petrecut din pricina unor întrebări pe care Viorel Cataramă le-a pus avocatului familiei Luizei, la România TV, în legătură cu prezența sa în anchetă. Avocatul Tonel Pop a fost surpris de întrebări, deși moderatorul Victor Ciutacu a precizat că nu toți oamenii cunosc detalii juridice.

Familia Luizei, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, s-a inflamat și a intervenit în apărarea avocatului. Bunicul Luizei l-a contrat pe Viorel Cataramă, atacându-i trecutul politic. Ulterior, moderatorul Victor Ciutacu a intervenit și a făcut un apel către invitați să nu intre în „dezbateri politice”. Viorel Cataramă nu a reacționat.

Acuze de șantaj în cazul Caracal

Ulterior avocatul familiei a vorbit de presiuni din partea unui trust de presă în anchetă, dar nu a dat numele, iar bunicul Luizei a declarat că a fost șantajat.

Avocatul Tonel Pop și Viorel Cataramă au avut un schimb de replici, motivul fiind faptul că avocatul nu a vrut să ofere mai multe informații. Victor Ciutacu a subliniat gravitatea celor afirmate de avocatul Tonel Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel