Anunț neașteptat din familia Clejanilor. "L-am părăsit pe Ioniță!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Familia Clejanilor a trecut prin clipe grele în ultima perioadă, din cauza Margheritei și s-au aflat în centrul atenției. Acum, ies la iveală detalii despre ei. 

Deși familia Clejanilor este prinsă în scandalul Margheritei, după ce aceasta a fost testată pozitiv la substanțe interzise în urma unui accident, mătușa Vioricăi vine cu noi detalii picante din sânul familiei. 

Potrivit ei, Ioniță de la Clejani s-ar fi iubit cu ea, înainte de a fi împreună cu Viorica și deși acest detaliu era știut de unii fani, femeia susține că ea a fost cea care i l-a pasat pe Ioniță, Vioricăi.

„L-am părăsit pe Ioniță și l-am cuplat cu Viorica din milă. Ioniță era un băiat tare bun! Mi-a părut rau de el, că merita ceva bun! Viorica avea deja 17 ani și tot venea la noi să vadă bebelușul. Atunci i-am zis să-l caute pe Ioniță, că e un barbat de nota 20 pe care îl cunoștea. Mi-a ascultat sfatul și s-a dus după el. S-au întalnit la o nuntă, iar Ioniță i-a zis: „Viorico, ce mare și frumoasă te-ai făcut!”. Au fugit împreună și s-au logodit, împotriva vrerii părinților. Dar, uite, că le-a fost bine. Atmosfera în familie a fost bizară o vreme. Toata lumea îl știa pe Ioniță că a fost cu mine, eu am avut emoții crunte la revedere, dar timpul le-a vindecat”, a spus Gabi, mătușa Vioricăi, citează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel