Familia Alinei Kabaeva, amanta secretă a lui Putin, ținută departe de ochii presei. Cine sunt "socrii" liderului de la Kremlin
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 06 Martie 2022, 10:55
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube Navalnîi
Foto: Captură video Youtube Navalnîi
Află în articol detalii despre familia Alinei Kabaeva, amanta secretă a lui Vladimir Putin.

Alina Kabaeva, amanta secretă a lui Putin, a strălucit pe podiumurile de gimnastică. Inițial ea ar fi vrut să fie patinatoare, dar familia ei a luat o altă decizie. În orice caz, ea nu a putut evita o carieră sportivă, scrie Expres Gazeta. Unii spun că Putin s-a căsătorit în secret cu Kabaeva. Femeia i-ar fi născut liderului de la Kremlin 3 copii. Relația lor nu a fost niciodată confirmată oficial, dar există mai multe indicii care ar confirma faptul că cei doi sunt împreună, după ce Putin a divorțat de fosta sa soție, Ludmila, cu care are oficial 2 copii.

VEZI ȘI: Viața tumultoasă a lui Vladimir Putin, TABU în Rusia. E divorțat și are o amantă secretă. Cine sunt femeile care l-au cucerit - FOTO / VIDEO

Cine este tatăl Alinei Kabaeva

Alina Kabaeva încearcă să își țină familia departe de ochii presei. De fapt, în ultima vreme nici ea nu prea mai apare în public. Totuși, de-a lungul timpului, despre părinții ei presa a mai scris, mai ales că au fost și ei sportivi.

Tatăl Alinei, Marat Vazikhovici Kabaev a fost un jucător de fotbal celebru. Născut într-o familie tătară care trăiește în Uzbekistan, a fost pasionat de fotbal încă din copilărie. La 15 ani, era deja dus la Rezervele de Muncă. Apoi a petrecut câțiva ani la Pakhtakor, o echipă pentru tineret, iar mai târziu, la echipa națională de adulți a URSS, Rostov SKA și Dnipropetrovsk Dnepr.

Când, spre finalul carierei sportive, accidentările au început să-l deranjeze prea tare, a stat câțiva ani în echipele ligii secunde, iar în 1998 și-a încheiat cariera de sportiv profesionist, devenind antrenor. A lucrat cu fotbaliști în Uzbekistan, iar în 2011 s-a mutat la Kazan, unde a devenit antrenor-selector principal al FC Rubin. În ultimii ani, Marat Vazikhovich a condus Asociația Internațională a Afacerilor Islamice, care oferă sprijin întreprinderilor mici și mijlocii.

Cine este mama Alinei KabaevaMama Alinei, Lyubov Mikhailovna, a fost jucătoare de baschet, membru al echipei naționale a Uzbekistanului. Când Alina a împlinit zece ani, mama ei s-a mutat cu ea la Moscova. Alina are o soră mai mică, Leysan. De fapt, ar fi trebuit să aibă două, dar una dintre gemene nu a supraviețuit nașterii. Și Leysan era foarte bolnăvicioasă în copilărie.

"Când mă întorceam de la școală, mă gândeam tot timpul: Sper să nu fie nicio ambulanță lângă intrarea noastră”. Dacă temperatura i-a crescut măcar puțin, atunci au început convulsiile.", povestea Kabaeva la un moment dat, bucurându-se că sănătatea surorii ei s-a îmbunătățit în timp.

Leysan a făcut și gimnastică ritmică, a încercat și scrimă, dar sportul nu a cucerit-o, așa cum s-a întâmplat în cazul surorii ei. Fata conduce acum o agenție imobiliară.

VEZI ȘI: Putin, GENEROS cu femeile din viața lui. Au primit AVERI impresionante. Svetlana, avansată de la femeie de serviciu la acționar al Băncii Centrale a Rusiei - FOTO/VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?