Faleza Cazinoului din Constanța spălată cu detergent
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Faleza Cazinoului din Constanța spălată cu detergent
Pixabay / Faleza Cazinoului din Constanța spălată cu detergent
Mai mulți muncitori ai companiei de salubritate din Constanța au fost surprinși în timp ce curățau Faleza Cazinoului cu detergent. 

Într-un clip video poate fi văzut cum Faleza Cazinoului din Constanța este spălată de către angajații companiei de salubritate cu detergent, scrie Observator News. Resturile de apă și detergent rămase în urma spălării erau împinse în mare cu măturile. 

Cei care au privit imaginile s-au arătat indignați, deoarece apa scursă în urma spălării Falezei pune în pericol viețuitoarele marine și oamenii care fac baie în mare. Detergenții conțin substanțe toxice care pot să afecteze pielea, ochii și organele interne. 

„Aparent faleza trebuie spălată cu detergent care ulterior se scurge direct în mare, punând în pericol viețuitoarele mării dar și oamenii veniți la scăldat. Toți ceilalți trecători de pe faleza erau la fel de indignați ca și mine”, spunea Andreea, o turistă, conform Observator News

Faleza a fost curățată după ce la malul mării a plouat torențial, iar canalizările din oraș nu au mai făcut față, refulând apa menajeră, care a ajuns pe Faleză, apoi în mare. 

Cazinoul din Constanța este reconsolidat

Compania Națională de Investiții, instituție aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administrației, a început demararea lucrărilor de execuție pentru consolidarea si reabilitarea clădirii Cazinoului din Constanța. La începutul anului trecut, Compania a anunțat că au fost obținute deja o parte din avizele necesare.

Cod portocaliu de furtună pe litoral

Potrivit ANM, sunt sub avertizare Cod portocaliu de marți, de la ora 12.00, până miercuri, la ora 23.00, județele Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța.

În aceste zone, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, va ploua abundent și se vor semnala descărcări electrice și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 25-35 l/mp și pe spații mici 50-60l/mp, iar prin acumulare se vor depăși 70-90 l/mp.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55-65 km/h și vor fi vijelii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel