Falcă: Elena Udrea este curajoasă. Blaga și-a securizat candidatura
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Candidatura Elenei Udrea la șefia PDL va da drumul la o dezbatere  în interiorul partidului, susține Gheorghe Falcă, primarul Aradului. "Candidatura ei este una curajoasă", a spus Falcă în timp ce-l acuza pe Blaga că și-a "securizat" candidatura. Primarul Falcă susține că actualul lider al democrat-liberalilor nu este o soluție pentru dreapta, motiv pentru care va susține orice alternativă a lui Blaga.  

"În momentul în care domnul Blaga şi-a securizat candidatura, lăsându-şi un timp de mai mult de două luni pentru precampanie, punând preşedinţi interimari judeţeni, trebuie să recunosc că este o candidatură curajoasă", a spus Gheorghe Falcă despre candidatura Elenei Udrea. Primarul Aradului l-a acuzat pe Blaga că "şi-a făcut precampanie două luni şi lasă campania 30 de zile, iar în 30 de zile nu ai cum să ajungi în 40 de judeţe plus Bucureşti".

Primarul Aradului a subliniat că Elena Udrea, prin anunţarea candidaturii, "măcar va da drumul la o dezbatere în interiorul partidului". Falcă a mai spus că nu se pune problema unei candidaturi în cazul lui, pentru că nu a discutat niciodată, dar că nici Blaga "nu e o soluţie de dreapta".

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel