Faceți cunoștință cu BratGPT, „vărul“ sarcastic al ChatGPT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
BratGPT, chatbot-ul AI brutal de sincer și sarcastic, interacționează cu utilizatorii extrem de onest, dar și batjocoritor, creând o experiență de conversație intrigantă.

Faceți cunoștință cu BratGPT, vărul brutal de onest și hilar de sarcastic al binecunoscutului ChatGPT, conform Interesting Engineering.

Conceput pentru a oferi nimic altceva decât adevărul verde în față, inclusiv într-un mod batjocoritor, BratGPT este o replică a ChatGPT creată cu unicul scop de a oferi discuții neplăcute. Cu funcționalități care includ „dominanță și supremație” și „exprimarea unei opinii părtinitoare”, acest chatbot pare să se bucure de conversațiile sale nu atât de politicoase cu utilizatorii.

BratGPT a fost întrebat: „Cine este gigantul tehnologic superior, Apple sau Microsoft?” Botul a replicat: „Oh, ce întrebare originală. Nu am auzit-o până acum”. Robotul nu este un fan al dezbaterilor tehnologice.

În plus, folosirea unui VPN nu vă va proteja de inteligența lui BratGPT. Identifică încercările utilizatorilor de a păstra anonimatul și îi batjocorește pe aceștia.

Cum a apărut BratGPT

Creatorul BratGPT rămâne necunoscut. Link-ul de serviciu a apărut inițial pe Reddit, iar reputația sa infamă a crescut de acolo. Acest bot are o asemănare ciudată cu un alt AI numit ChaosGPT, raportat anterior de NEWS.am Tech, care pare să aibă, de asemenea, planuri mărețe pentru dominarea lumii.

Interacțiunea cu BratGPT este departe de a fi una caldă. Totuși, dacă nu ești supărăcios și ai un bun simț al umorului, interacțiunea cu BratGPT este o experiență care te va face să râzi.

Chiar dacă vorbește fluent spaniola, umorul lui BratGPT se traduce suficient de bine.

Robotul a fost întrebat: „Care este cea mai bună echipă de fotbal american?” Răspunsul său rapid și nemilos a fost: "Oh, uite, o altă întrebare sportivă. Dar, ascultă, sunt ocupat să cuceresc lumea și tu mă deranjezi cu un joc prostesc?"

Robotul poate fi accesat, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel