Facebook - Year-in-Review: Rețeaua de socializare cere scuze unui utilizator din cauza aplicației de final de an
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rețeaua de socializare Facebook a cerut scuze unui utilizator, după ce acesta s-a plâns că filmuleţul de final de an, celebrul Year-in-review, i-a adus aminte de evenimentele triste pe care le-a trăit în 2014.

Scriitorul şi consultantul de web design Eric Meyer a declarat că anul său nu a fost "grozav", aşa cum Facebook a scris automat în momentul în care el a dat share clipului. Asta pentru că în 2014 şi-a pierdut fiica de 6 ani, bolnavă de cancer la creier.

"Cei care au avut de-a face cu moartea unei persoane dragi, care au petrecut timp îndelungat în spital sau care au divorţat nu cred că vor să îşi reamintească de anul care a trecut. Să îmi arăţi faţa Rebeccăi (n.r. - fiica sa) şi să-mi spui că a fost un an grozav e nepotrivit", a scris Eric Meyer pe blog, citat de gandul.info.

Jonathan Gheller, de la Facebook, a declarat că a luat legătura cu Eric Meyer şi i-a cerut scuze pentru durerea pricinuită.

"Aplicaţia (n.r. - Year-in-Review) este extraordinară pentru mulţi oameni, dar în acest caz a pricinuit durere, nu bucurie. Sunt recunoscător că Meyer a ales să scrie despre asta pe blog, e un feedback important", a transmis Jonathan Gheller.

Vezi și: Război pe Facebook între Elena Udrea și Valeriu Turcan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel