Facebook ţi-a schimbat adresa de e-mail
Data publicării:
Autor: Gheorghe Patricia
WhatsApp
Zuckerberg fb
Zuckerberg fb

Rețeaua de socializare ce numără 900 de milioane de utilizatori a mai introdus încă o modificare. Adresele de e-mail ale utilizatorilor au acum extensia "@facebook.com", lucru de care aceştia nu au fost înştiinţaţi în avans.

Asta înseamnă că e-mailurile cu zilele de naștere prietenilor tăi nu le vei mai primi pe adresa cu care te loghezi, ci le vei primi ca și mesaj pe site. Facebook a susținut că modificarea survenită a fost făcută pentru a proteja intimitatea utilizatorilor, prin afișarea unei adrese de e-mail standard în locul uneia personale.Schimbarea a atras după sine criticile negative ale utilizatorilor, asta după ce mulți dintre ei erau deja nemulţumiţi în urma trecerii forțată la profilul de timp Timeline.

Există totuși o soluție pentru resetarea adresei de e-mail:dai click pe profilul tău, din nou click la rubrica "despre/about", apoi "date de contact/info", click pe butonul "editează/edit" și în dreptul căsuței de e-mail cu "@facebook.com" selectezi să nu fie vizibilă pe profilul tău ( "hide from timeline") și la sfârșit click pe "salvează  /save".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel