Facebook: Ce tastă îți spune cine te-a vizitat
Autor: Cristina Alexandrescu | Publicat pe: 10 iul 2013, 21:12
WhatsApp

Oficial se spune că nu ai putea avea acces la astfel de informaţii confidenţiale. Totuși,  există o modalitate de a afla care au fost cei care ţi-au vizitat profilul în ultimele zile.

 Conform site-ului Science 2.0 este suficient să apeşi tasta F5 atunci când eşti pe pagina profilului tău, iar cei care îţi apar în caseta „Friends“, cea din dreapta, sunt prietenii care au accesat profilul tău în ultima perioadă, scrie zf.ro.

 Posibilitatea de a vedea cine ți-a văzut profilul, cea mai răspândită escrocherie pe Facebook

 Aproape un sfert din escrocheriile de pe Facebook promit utilizatorilor să le dezvăluie cine le-a văzut profilul, relevă un studiu realizat de Bitdefender,liderul pieței românești de soluții antivirus, în urma analizei datelor disponibile în perioada octombrie 2012-martie 2013.

G Ad:

 Pe locul doi în topul escrocheriilor se află un presupus film deocheat înfățișând-o pe cântăreața Rihanna. Un click pe un astfel de link instalează viruși pe calculatoarele victimelor și îi păcălește să dezvăluie date personale.

 Cercetarea a arătat că Rihanna și Taylor Swift au fost numele de vedete cele mai folosite pentru a păcăli utilizatorii, în ultima jumătate de an. Acestora le urmează Kim Kardashian, Megan Fox, Justin Bieber, Selena Gomez și Chris Brown.

 BitDefender le recomandă utilizatorilor să se protejeze de amenințările apărute pe Facebook cu ajutorul aplicației gratuite Bitdefender Safego.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro