Extraterestru în garda de corp a lui Barack Obama? - VIDEO
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Publicat pe: 28 Martie 2013, 08:47
WhatsApp
extraterestru
extraterestru

Barack Obama ar fi apărat de un extraterestru. Iată o nouă teorie a conspirației care a apărut după ce revista Wired a publicat un film realizat la o  manifestare a președintelui american în 2012, unde apare un individ  din Secret Service cu o înfățișare de extraterestru.

 În ultimele zile circulă pe Internet un filmuleț unde apare o gardă de corp a preşedintelui cu o figură "reptiliană" şi care "îşi schimbă forma", potrivit naratorului. Acesta crede că "extraterestrul” are la un moment dat probleme, deoarece "tehnologia" pe care o foloseşte pentru a avea formă umană nu mai funcţionează cum trebuie. "Se schimbă într-o formă reptiliană, nonumană", comentează naratorul.

Clipul video a fost preluat de o serie de bloguri şi pasionaţii de teorii ale conspiraţiei susţin că trăsăturile agentului dar şi mişcările sale ar indica faptul că acesta este un „reptilian umanoid“

Administraţia Obama a transmis însă că, în această perioadă de austeritate, paznicii extratereştrii costă prea mult. "Nu pot confirma zvonurile din înregistrarea video, dar orice program care presupune protejarea preşedintelui cu extratereştri şi roboţi trebuie amânat", a declarat, ironic, Caitlin Hayden, purtătorul de cuvând al National Security Council, pentru revista Wired.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?