Data actualizării:
Data publicării:

Explozie urmată de incendiu la un bloc din București. Victimele, transportate la Spitalul de Arși și la Spitalul Bagdasar. 17 persoane, evacuate/ UPDATE

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Explozie urmată de incendiu la un imobil P+2E+M, situat pe strada Ogradei din sectorul 5.
Explozie urmată de incendiu la un imobil P+2E+M, situat pe strada Ogradei din sectorul 5.
Explozie urmată de incendiu la un bloc din București! Victimele au fost transportate la Spitalul de Arși și la Spitalul Bagdasar.

Update: Incendiul a fost stins, pompierii anunțând că situația e sub control.

----

Evenimentul s-a produs în Sectorul 5 din București. Incendiul s-a manifestat la nivelul mansardei și la etajul 2. A fost realizat un dispozitiv circular pentru stingere a incendiului și protejarea vecinătăților (case). Echipajele SMURD au acordat primul ajutor pentru patru victime. Între timp, acestea au fost transportate la Spitalul de Arși și la Spitalul Bagdasar.

În jurul orei 23.55, pompierii au transmis noi informații de la fața locului: 17 persoane au fost evacuate din bloc. În acest moment, nu mai arde cu flacără deschisa, se acționează pentru decopertarea învelitorii acoperișului. 

„Suprafata afectata de incendiu este de aprox 270 mp. 17 persoane evacuate din cladire. In acest moment nu mai arde cu flacara deschisa, se actioneaza pentru decopertarea invelitorii acoperisului. Dispozitivul a fost redimensionat, raman la caz 5 autospeciale de stingere”, a transmis ISU în jurul orei 23.55.

--------

În acest moment incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia.

„Explozie urmată de incendiu la un imobil P+2E+M, situat pe strada Ogradei din sectorul 5. Incendiul se manifestă la nivelul mansardei și et. 2. A fost realizat dispozitiv circular pentru stingere a incendiului si protejarea vecinatatilor (case). Echipajele SMURD acorda prim ajutor pentru 4 victime, constiente.


Intervin 8 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție si salvare de la înălțime, 1 autospecială de decarcerare, Detașamentul Special de Salvatori, SMURD”, a transmis ISU București.

UPDATE 1:

„Update forte alertate. 10 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 6 SMURD, 5 SABIF Detasamentul Special de Salvatori. Sunt afectate de incendiu mansarda si etajul 2, cu propagare partiala si la etajul 1”, a transmis ulterior ISU București.

UPDATE 3:

„Au fost evacuate alte 2 victime. Pana in acest moment sunt 4 victime constiente, transportate la Spitalul de Arsi si la Spitalul Bagdasar: M59, M34, M39, F18”, a mai transmis ISU București.

2. -imagine fara descriere- (incendiu_45832900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel