Explozie puternică într-un bloc de apartamente din Cluj; 5 persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Explozie puternică într-un bloc de apartamente din Cluj; 5 persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital - Foto Isu Cluj
Explozie puternică într-un bloc de apartamente din Cluj; 5 persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital - Foto Isu Cluj
O explozie a avut loc marţi într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca, iar cinci persoane, printre care şi un copil, au suferit răni uşoare.

'Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 03,40, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul SMURD. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanţe SAJ, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat faptul că explozia nu a fost urmată de un incendiu. Echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 şi 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an.

Din fericire, cu toţii prezentau răni superficiale, suferind de asemenea atac de panică. Ulterior, la spital a fost transportat un alt bărbat, care a însoţit copilul', precizează ISU Cluj. Potrivit sursei citate, pagubele sunt minore.

'Explozia a afectat apartamentul în care s-a produs, însă pagube minore s-au înregistrat şi la apartamentele de la etajul superior. Totodată, la o prima evaluare, cinci autovehicule parcate lângă bloc sunt parţial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. Misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puţine momente, iar o comisie va stabili cauza exploziei', se mai arată în informarea ISU Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel