Explozie Prefabricate Vest Patru. Administrator: Suntem la dispoziția autorităților
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Administratorul fabricii Prefabricate Vest Patru, unde a avut loc o explozie la un utilaj, susține că sunt la dispoziţia autorităţilor pentru a le oferi toate informaţiile necesare desfăşurării investigaţiilor.

Administratorul fabricii de Prefabricate Vest Patru, unde s-a produs vineri o explozie la un utilaj, afirmă că situaţia se află în acest moment sub control şi că este la dispoziţia autorităţilor pentru a le oferi toate informaţiile necesare desfăşurării investigaţiilor.

"Cu privire la evenimentul petrecut în dimineaţa zilei de 30 august 2019, în secţia de Producţie BCA a fabricii Prefabricate Vest Patru S.A., facem următoarele precizări: în jurul orei 5:00, la unul dintre utilajele fabricii, s-a produs o avarie majoră. Urmare a acestui eveniment regretabil, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 3 persoane au fost rănite. Persoanele rănite se află în acest moment în grija specialiştilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi Spitalul Universitar. Suntem alături de victime şi de familiile acestora, pregătiţi să le oferim tot suportul de care au nevoie. În urma evenimentului, au intervenit autorităţile competente, care au securizat zona. În acest moment, situaţia este sub control, toate echipamentele sunt oprite şi deconectate de la reţea. Nu a existat niciun incendiu şi nu există riscul producerii niciunui alt eveniment în incinta fabricii. Suntem la dispoziţia autorităţilor pentru a le oferi toate informaţiile necesare desfăşurării investigaţiilor", a declarat Manolescu Dumitru, administratorul Prefabricate Vest Patru SA.

Echipamentele fabricii ar fi fost în stare tehnică bună 


El menţionează că toate echipamentele din secţie erau în stare tehnică bună, avizate de organismele abilitate. O femeie a murit şi alte trei persoane s-au ales cu arsuri, vineri, după ce un utilaj a explodat la o fabrică de prefabricate din bulevardul Preciziei din Capitală, a informat ISUBIF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel