Explozie în județul Olt. Un bărbat a MURIT - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Explozie în județul Olt. Un bărbat a MURIT / Foto: Pixabay
Explozie în județul Olt. Un bărbat a MURIT / Foto: Pixabay
Un bărbat din Olt a murit în urma unei explozii urmate de un incendiu.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Traian, a murit, miercuri seara, după o explozie urmată de un incendiu, produsă în locuinţa sa, scrie Realitatea.net. La faţa locului au intervenit  de urgență pompierii din Caracal. La sosirea echipajelor, ardeau bunurile dintr-o cameră de locuit, o bucătărie, o cameră tehnică și acoperișul casei

După pătrunderea în casă, pompierii au găsit într-o cameră trupul neînsuflețit al bărbatului, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. În timpul intervenției a fost depresurizat un rezervor de GPL, cu capacitatea de 1750 de litri, aflat în apropierea casei și au fost evacuate trei butelii de aragaz.

„În urma evenimentului a fost afectată tâmplăria locuinței și au ars circa 50 de metri pătrați de acoperiș, bunurile dintr-o cameră de locuit, camera tehnică a centralei termice și o bucătărie. Cauza probabilă a exploziei a fost o acumulare de gaz la centrala termică a locuinței”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Explozie la Râmnicu Vâlcea

O camionetă a explodat la Râmnicu Vâlcea, ieri după-amiază. Distrugerile făcute de suflul deflagrației sunt impresionante: 3 persoane au fost rănite, 17 mașini avariate și geamuri sparte la apartamentele din trei blocuri.

Un număr de 17 autovehicule au fost avariate şi unul a fost distrus în urma unei explozii produse marţi dimineaţa la o dubiţă, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, din cauza deflagraţiei fiind afectate şi geamuri şi elemente de protecţie de la apartamente din trei blocuri din zonă, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

În urma exploziei dubiţei, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale - două fiind transportate la spital (un bărbat - şoferul autovehiculului - şi o femeie) şi una (un bărbat care a suferit un atac de panică) fiind asistată la locul incidentului, relatează Agerpres. Autovehiculul în interiorul căruia s-a produs deflagraţia aparţine unei societăţi care se ocupă cu întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu gaz metan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel