Explozie Arad. Cum a fost plasată bomba fără ca nimeni să vadă. Liviu Chesnoiu: Așa se explică
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Explozia mașinii de la Arad. Sursă foto: ISU Arad
Explozia mașinii de la Arad. Sursă foto: ISU Arad
O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu decesul afaceristului Ioan Crișan, a avut loc, sâmbătă dimineață, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. 

Surse Realitatea Plus spun că bomba care l-a omorât pe afaceristul Ioan Crișan ar fi fost amplasată sub scaun sau pedale. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu susține această ipoteză:

"Așa se explică de ce doar plafonul mașinii a zburat. Dacă era pusă o bombă artizanală sub mașină, ar fi sărit mască cu totul în aer, așa ea a rămas pe loc, explozia a spart geamurile, a zburat plafonul acela. Este vorba de o bombă artizanală, nu este vorba de faptul că s-a dus la service, aceea e o marcă serioasă de mașină, nu e pe GPL, nu e pe butelie. Explozibilul respectiv poate fi detonat printr-o simplă comandă telefonică, se poate tocmi un mercenar, se poate veni cu astfel de bombe artizanale.

Omul acesta (n.r. - Ioan Crișan) se învârtea într-o zonă gri, într-un alt univers. poate e vorba de o reglare de conturi, poate nu a plătit dobânda la dobânda cămătarilor, poate a deranjat niște asociați. Vom afla".

Cine a fost Ioan Crișan

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.

Citește și Comisarul Untaru spune pentru cine a fost uciderea lui Ioan Crișan un avertisment 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel