Explicația bizară dată de polițistul prins cu șpaga la ciorap
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Pixabay
Foto ilustrativ. Pixabay
Un polițist prins cu mita ascunsă în șosete a venit cu o explicație bizară la proces.

Polițistul care a fost prins cu mita la ciorap a oferit la proces o explicație halucinantă, dar și amuzantă.

'Fosta soție i-a luat banii și a plecat cu amantul'

Bărbatul le-a spus judecătorilor că este 'o nebunie a lui' să-și țină banii la ciorap pentru că fosta soție îi fura din venituri ca să se distreze cu amantul.

Andreea Borboroș, corespondent Antena3, a transmis luni că 'în fața magistraților, agentul de poliție a declarat că nu este pentru prima dată când ascunde bani în buzunar sau în ciorapi, pentru că are o traumă. Fosta soție a plecat de acasă cu amantul și a luat toți banii pe care agentul îi avea în casă.

În plus, ca să fie sigur că îi înduplecă pe magistrații Curții de Apel Timișoara, agentul de poliție le-a mai spus că venea ziua de 8 martie și, din cei 100 de euro pe care îi avea în ciorap, urma să le cumpere cadouri soției, soacrei și fiicei.'

Chiar și cu aceste explicații, magistrații Curții de Apel Timișoara l-au condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

De asemenea, cetățeanul sirian care i-a oferit cei 100 de euro a fost condamnat la doi închisoare cu suspendare pentru dare de mită. 

Zilele trecute, un polițist local din Cluj-Napoca a fost prins la furat de cireșe cu găleata

Îmbrăcat în uniformă și cu mașina de serviciu, un polițist local din Cluj-Napoca a fost prins la furat de cireșe.

Bărbatul se afla în zona Dealul Fânatelor, vineri, când a fost surprins de câțiva localnici furând cireșe cu găleata. 

Polițistul local a intrat cu mașina de serviciu în livada de la Steluța și, la un moment dat, a început să adune cireșe și să le pună în găleată. Câțiva localnici l-au observat, iar unul dintre ei l-a și fotografiat.

Livada aparține unor persoane, iar polițistul nu culegea cu acordul lor, ci le fura. Luat la întrebări, polițistul s-a speriat, s-a urcat în mașina de serviciu și a plecat.

'L-am văzut cu o găleata în mâna și culegea cireșe îmbrăcat în haine de serviciu. Putem spune că fura cireșe pentru că era pe terenul oamenilor. L-am întrebat ce face și atunci s-a urcat rapid în mașina și nu a răspuns. De acolo a plecat și nu a mai zis nimic', a relatat un martor, potrivit stiridecluj.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel