Data actualizării:
Data publicării:

EXIT-POLL Primăria Timișoara. Fritz, discurs triumfalist

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa: Dominic Fritz, Facebook
Sursa: Dominic Fritz, Facebook
DC News vine cu primele cifre ale zilei pentru Primăria Timișoara.

Update 23.50:

Dominic Fritz a precizat că, potrivit numărătorii paralele pe care o face echipa sa, are 49 la sută dintre voturile exprimate, în timp ce principalul său contracandidat, fostul primar PNL Nicolae Robu, a primit 35 la sută. "După aceste rezultate (n.r., – parţiale), Dominic Fritz a câştigat 49%, iar Nicolae Robu, 35%. Bineînţeles că acest rezultat încă se poate mişca, într-o direcţie sau alta, dar cert este că astăzi stăm în faţa timişorenilor ca învingători. Astăzi, timişorenii au dat un vot să mergem înainte, să investim în educaţie şi să ne asigurăm că fiecare copil din Timişoara are acces la o infrastructură de educaţie de calitate”, a spus primarul în funcţie, la Antena 3.

Update 23.30:

"Astăzi timișorenii au votat să mergem înainte, să investim în infrastructura orașului, astfel încât să ne crească calitatea vieții. Astăzi, timișorenii au votat să recuperăm fiecare metru pătrat furat din patrimoniul Timișoarei. Dragi prieteni, această victorie pentru Alianța Dreapta Unită este și un semnal pentru România, că Timișoara și în 2024 este fermă împotriva PSD-ismului, este fermă împotriva Naționalismului. Timișoara transmite întregii țări că PSD-ul poate fi învins", a declarat Dominic Fritz în urmă cu câteva momente.

La scurt timp după închiderea urnelor, primarul Dominic Fritz s-a declarat încrezător că Timișoara a arătat astăzi că PSD-ul poate fi  învins. ”Din toate semnalele noastre, Timișoara a ales să meargă înainte”, a spus Dominic Fritz.

Acesta a mai spus că rezultatele "arată bine rău de tot".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel