EXIT POLL DCNEWS tur 2 PREZIDENȚIALE 2019. Procente ora 18.30
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Votare
Votare
EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 18:30. DCNews.ro realizează EXIT POLL online, pe 24 noiembrie 2019, cu privire la turul doi al alegerilor prezidențiale. Din oră în oră, veți afla procentele candidaților, potrivit EXIT POLL-ului online realizat de DCNews.ro.

Românii sunt chemați din nou la urne, în turul doi al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie 2019. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt candidații care au rămas în cursa electorală pentru funcția de președinte al României, după primul tur din 10 noiembrie.

Cititorii DCNews.ro pot bifa, pe parcursul zilei de 24 noiembrie, începând cu ora 07:00, în EXIT POLL-ul online DCNews.ro, cu ce candidat au votat la alegerile prezidențiale: Viorica Dăncilă sau Klaus Iohannis.

Iată cum au votat cititorii DCNews în EXIT POLL-ul online pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE până la ora 18:30:



Votul reprezintă opinia cititorilor DCNews. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Nu uitați că votul continuă!

EXIT POLL DCNEWS tur 2 PREZIDENȚIALE 2019, ora 18.30. Alegătorii pot afla la ce secţie de votare sunt arondaţi accesând www.registrulelectoral.ro. Alegătorii din ţară votează cu un act de identitate valabil, emis de statul român: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; carnetul de serviciu militar.

EXIT POLL DCNEWS tur 2 PREZIDENȚIALE 2019, ora 18.30. Procesul de vot se va încheia în România la ora 21.00.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel