Excremente de oaie puse în lapte. Petre Daea: E greu de digerat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Petre Daea
Petre Daea
Petre Daea se arată indignat de informațiile apărute în spațiul public și spune că cineva s-ar putea să plătească pentru aceste afirmații. Mai mult, fostul ministru a făcut un apel către autorități. 

Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii a reacționat în direct la România TV după ce în spațiul public a apărut informația cum că unii producători ar pune excremente de oaie în lapte pentru ca acesta să aibă un miros specific. 

”E o afirmație iresponsabilă și e greu de digerat o asemenea informație. Eu nici nu știu cine a lansat o asemenea afirmație, s-ar putea să îl coste. Dar până îl costă pe el îi va costa pe micii producători. Ei nu umblă după lucruri necurate. Micii producători nu ar face așa ceva, sunt buni la suflet. L-aș ruga pe cel care a făcut o asemenea afirmație să vină cu date documentate în acest sens. (...) Afirmația este extrem de dureroasă pentru fermieri. L-aș ruga pe ministrul Agriculturii să intervină imediat”, a precizat Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, în direct la România TV.

Unii mici producători au găsit o metodă inedită, dar extrem de nesănătoasă, pentru a-și înşela consumatorii, acuză patronatul din industria laptelui.

VEZI MAI MULTE AICI: Căcăreze de oaie, în laptele de vacă. Acuzațiile patronatului la adresa producătorilor - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel