Data actualizării:
Data publicării:

EXCLUSIV. Vasile Trăistariu, ADEVĂRUL despre fratele său. Ce fel de om este

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp

De-a lungul timpului, în presa de scandal au apărut articole care vorbeau despre un conflict între Vasile și Mihai Trăistariu. Dincolo de ce s-a scris în presă și dincolo de declarații scoase din context, relația dintre cei doi frați este una foarte bună, iar Mihai, deşi este cel mai mic dintre ei, a fost un real sprijin pentru pictorul care locuiește la câteva sute de kilometri distanță de București - tocmai în Piatra Neamț. Vasile Trăistariu a făcut câteva declarații emoționante - pentru DC News -  despre fratele său.

Mihai Trăistariu se trage dintr-o familie de oameni talentați – tatăl său a fost artist plastic, iar Vasile este un pictor cu adevărat talentat. O demonstrează și expozițiile foto pe care le-a avut până acum.

Întrebat cine crede că este mai talentat din familia lor, fratele interpretului melodiei ”Tornero” a răspuns: ”M-am întrebat și eu de multe ori acest lucru. Eu și Mihai suntem la aceeași valoare. Nu este unul mai bun decât altul. Avem același talent, doar că el și-l manifestă în muzică, iar eu în pictură. În plus, și Mihai are talent la pictură, la fel cum și eu am la muzică. Ne-am îndreptat atenția către domeniul care ne-a fascinat cel mai mult, dar nu este unul mai bun decât celălalt. Trebuie să adaug că singurul lucru care ne diferențează este latura spirituală, eu fiind mai atras de această zonă”.

VEZI ȘI: 

Mihai și Vasile Trăistariu alături de femeia care le-a dat viață[/caption]

Când l-am rugat să îl caracterizeze pe Mihai în câteva cuvinte, Vasile a răspuns: ”Ca artist este un om foarte ambițios, puternic și extrem de inteligent. Perseverează în tot ceea ce face. Este de-o modestie fără margini și e apropiat de fanii lui. Cum este pe scenă, așa este și în viața de zi cu zi. Nu există nicio diferență. Eu nu aș schimba nimic la el”. Pictorul din familia Trăistariu ne-a spus că se mândrește enorm cu fratele său.

Legat de faptul că Mihai se pregătește să participe din nou la Eurovision, fratele lui a spus că este sigur de faptul că și de această data va avea mare succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel