Land of Jokes va fi înlocuit cu un sitcom. Serviciul Român de Comedie merge mai departe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Postul din Pache Protopopescu va renunţa, începând cu grila de toamnă a Pro TV, la emisiunea  The Land of Jokes, care va fi înlocuită cu un sitcom realizat de aceeași echipă.

Informaţia a fost confirmată de unul dintre membrii grupului, care a spus pentru De Ce News că Land of Jokes nu va mai continua din această toamnă. Contactat telefonic, Toni Grecu ne-a confirmat că s-a decis păstrarea emisiunii Serviciul Român de Comedie. ”Serviciul Român de Comedie rămâne în grilă, ne-a declarat Toni Grecu. Informația care a circulat pe Internet, privind renunțarea la ea a fost falsă.  Din punct de vedere al ratingului, în aprilie ne-am situat pe locul trei, cu 7,5 puncte, după Românii au talent și Dansez pentru tine. land of Jokes era pe locul cinci, ceea ce e o performanță foarte bună.  Colegii mei lucrează la un sitcom, care va înlocui Land of Jokes. Divertisul e împărțit în două echipe, total independente ca buget, distribuție etc. Fiecare face un produs TV; Land of Jokes și Serviciul Român de Comedie. Am rămas sub brandul Divertisului clasic, care însă nu s-a mai reunit de trei ani”.

Membrii trupei Divertis vor fi protagoniştii unui nou sitcom care va fi difuzat, în grila de toamnă a PRO TV. Potrivit unor informaţii apropiate Divertişilor, filmările pentru viitorul program au şi început de câteva zile în studiourile de la Buftea. Numele viitorului program de comedie nu a fost încă dezvăluit.

Citeşte şi:

Pro Sport va avea soarta Gândul: din toamnă, numai online. Adrian Sârbu a mai vândut 50.000 de acţiuni CME

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel