Urmărește emisiunea live
EXCLUSIV: Citeşte contractul între Adrian Severin şi firma Taylor&Jones. Deputatul este convins că o comisie parlamentară va lămuri situaţia, dacă analizează documentul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
severin_adrian
severin_adrian

Eurodeputatul român Adrian Severin ne-a declarat că așteaptă cu încredere orice verificare a PE, întrucât contractul încheiat de el cu firma de consultanță Taylor&Jones respectă legea.

Jurnaliștii de la The Sunday Times au oferit unor parlamentari, printre care și Adrian Severin, contracte de consultanță, ca fiind din partea comapaniei Taylor&Jones Public Affairs. Severin a explicat că  lobby-ul este reglementat în Europa,  ilegal fiind să faci un act procedural contra cost.

Parlamentarul a declarat că nu a depus vreun amendament la PE, rămânând strict în cadrul contractului. El a acționat pentru a le clarifica reprezentanților firmei procedura, le-a precizat fundamentul unor dispoziții și a estimat șansele ca aceste argumente să fie susținute în Parlamentul European, prezentând și soluțiile de fond. Amendamentul vizat  se referea la termenul de restituire a depozitelor bancare.

Prezentăm textul contractului încheiat de Sevein cu ”firma” britanică.

Citeşte şi:

Interviu. Adrian Severin despre Sunday Times: Este o mistificare foarte costisitoare a unui ziar de scandal, antieuropean

Victor Ponta: Vom discuta în BPN despre situaţia lui Adrian Severin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel