Excludere Țuțuianu, Neacșu. Ionaș: Se încearcă o umilire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
PSD
PSD
Vladimir Ionaș, director Avangarde, a comentat excluderea din PSD a lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu, afirmând că nu se aștepta la această decizie.

"Îmi era greu să cred că secretarul general al partidului poate fi exclus aşa uşor. Mă surprinde această decizie (...) Domnul Neacşu, domnul Țuțuianu, Ciolacu, Tudose, Zgonea și mulți alții erau într-o echipă, pe vremuri. Când domnul Zgonea a început să spună ce spun ei astăzi, nu a mai făcut parte din echipă. A urmat un nou episod cu Sorin Grindeanu. Când a început să spună ce spun ei astăzi, nu a mai făcut parte din echipaă. Ei au aşteptat un moment, acum păţesc ce au păţit cei dinainte. Dacă i-ar fi susţinut, ar fi fost alta situaţia. A fost decizia lor. Nu ştiu ce vor face. Sunt mulţi care cred că lor nu li se poate întâmpla. Domnul Țuțuianu a pierdut foarte mult în interiorul partidului, odată cu acele înregistrări. Ce a spus domnia sa acolo a jignit multă lume din partid şi evident că a fost o astfel de reacție. Domnul Neacşu nu ştiu ce a făcut de a fost exclus, cu excepţia faptului că a semnat acea scrisoare", a declarat Vladimir Ionaș, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

"Cei care au semnat acea scrisoare vor fi ţinte

"Nu mă aşteptam la excluderi, astăzi, în CEx. Domnul Neacşu era apropiat de Dragnea. Problema partidului este că simpatizanţii electoratului se uită nelămuriţi. Una este să te lupţi cu inamicii externi, cu statul paralel, care vrea răul partidului... dar deja te lupţi doar în interiorul partidului (...) Urmează şi alţii evident, probabil cei care au semnat acea scrisoare vor fi ţinte. Problema e că printre aceştia sunt oameni care au condus organizaţii care au adus multe voturi. La Dâmboviţa, sunt mulţi primari care îl susţin pe domnul Țuțuianu. Deci este un mare semn de întrebare, mai ales că se apropie nişte alegeri. La Brăila, domnul Tudose, la Olt, domnul Stănescu (...) Când ies oameni precum domnul Arsene sau alţii care nu au adus oameni şi critică aceşti oameni cu rezultate bune, mi se pare că se încearcă şi o umilire a lor (...) Este o problemă internă a partidului. Nu ştiu cât va mai dura lupta asta. Nu îi poţi exclude pe toți", a mai spus Vladimir Ionaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel