Exces de putere: Consilierul lui Băsescu, surprins la sediul "complotului"
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
complot
complot

În ediția de sâmbătă a emisiunii "Exces de putere", de la Antena 3, Oana Stancu a prezentat mai multe fotografii care îl surprind pe consilierul preşedintelui Traian Băsescu, Adrian Rădulescu, plecând de la sediul SC INTERAGRO SA, la doar o zi după ce procurorii DIICOT au făcut publică solicitarea legată de începerea urmăririi penale împotriva ministrului Economiei, Varujan Vosganian şi a fostului ministru Adriean Videanu, acuzaţi de subminarea economiei naţionale.

Potrivit sursei citate, vizita consilierului preşedintelui Traian Băsescu, Adrian Rădulescu, la sediul SC INTERAGRO SA, a durat aproximativ o oră şi un sfert și a survenit la doar o zi după ce procurorii DIICOT au făcut publică solicitarea legată de începerea urmăririi penale împotriva ministrului Economiei, Varujan Vosganian şi a fostului ministru Adriean Videanu, acuzaţi de subminarea economiei naţionale cu 130 milioane de dolari, pentru că l-ar fi sprijinit pe Ioan Niculae şi ar fi folosit Romgaz în interesul Interagro.

Alte 39 de persoane din conducererea Ministerului Economiei, Agentiei de Reglementare în Energie şi Romgaz sunt acuzate de complot şi subminarea economiei naţionale.
Actualul consilier al președintelui Traian Băsescu, Adrian Rădulescu, a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în momentul în care se asigurau acele facilități pentru Interagro.

DIICOT a cerut, marți, aviz pentru începerea urmăririi penale pe numele actualului ministru al Economiei Varujan Vosganian și a fostului ministru Adriean Videanu, pentru complot și subminarea economiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel