Exatlon România. Roxana, primul mesaj după eliminare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon
Exatlon
Exatlon România: Roxana, eliminată luni seară la Exatlon, susține că a luptat până în ultimul moment.

Exatlon România: Marea finală Exatlon va fi în direct din Republica Dominicană. Luni seară, Vladimir Drăghia de la Faimoși, Ionuț și Alex de la Războinici s-au calificat direct în semifinală, Ștefan și Roxana fiind la un pas de eliminare.

Exatlon România: Decizia finală a fost luată în urma comparării voturilor telefonice de susținere primite de Ștefan și de Roxana. În cele din urmă, Roxana a fost cea care a obținut cele mai puține voturi, fiind nevoită să își ia rămas bun de la colegi. Concurenta a spus că simte că va pleca acasă.

Exatlon România: "Eu sunt bine, sunt fericită cu ce am realizat, cu performanța de aproape 2 luni de zile de când am rămas în patru. Pentru mine, asta e o realizare, că am ajuns până aici, până în semifinale. Mă bucur că la fiecare protecție pe care am jucat-o de când am rămas în patru nu s-a pierdut din cauza mea. Tot timpul îmi doream să câștig puncte ca să nu plece nimeni din vina mea. Cred că am reușit să aduc câte puncte a trebuit ca noi să ajungem la 10. Când o să ajung acasă, o să apreciez multe lucruri. Ies cu fruntea sus, împăcată și liniștită că am luptat până în ultimul moment", a spus Roxana după ce a prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat că a fost eliminată.

Vezi și: Exatlon România finală. Cosmin Cernat, anunț în direct din Republica Dominicană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel